OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE   ANNONCERING   PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS   AALBORG                
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Anja Piilgaard Frederiksen

Standnr.: 51


”Den kreative del af mig, har altid været en meget dominerende kraft i mit liv, trods gentagne forsøg på, at dæmpe den, til fordel for de mere ”fornuftige” valg, såsom boglig uddannelse og fast arbejde. Nu har jeg endelig indset, at denne kreative drivkraft hverken kan, eller skal dæmpes og ignoreres, den skal ud og bruges til, at skabe.”

Min farfar lærte mig at tegne, da jeg var lille og lige siden, har jeg eksperimenteret med tegning, akvarel og akryl maling. Jeg elsker at kombinere forskellige teknikker, som f.eks. abstrakt akvarel og farveblyant, samt flydende akrylmaling og mixed media med stencils. Det giver et helt unikt udtryk og giver samtidig beskueren et indblik, i en meget kompleks hjerne, som aldrig står stille.

Et maleri er først færdigt, når en helt bestemt følelse indfinder sig hos mig, den samme følelse, som da jeg som barn gik ture på stierne i byen, kiggede ud over markerne og de små huse i horisonten, en følelse af frihed og at alt er muligt. Det er denne følelse jeg ønsker at beskueren skal opleve ved at betragte mine malerier.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


     


 
     

  Her finder du Anja Piilgaard Frederiksen      
 

 

 

Kontakt Anja Piilgaard Frederiksen

Adresse
Anja Piilgaard Frederiksen
Kornelparken 118
DK-9310 Vodskov


Tlf.
+45

Email
E-mail: anjapiilgaard@gmail.com


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Pinterest
> Instagram