OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE   ANNONCERING   PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS   AALBORG                
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Agnethe Maagaard

Standnr.: 53


Unikt skulpturelt glas
”Det er det, jeg brænder for …..”

Agnethe Maagaard har bor i Bøvlingbjerg i Vestjylland. Hun har arbejdet med form og farve gennem 40 år i mange forskellige materialer og kunstarter. De sidste 20 år har glasset været hendes foretrukne udtryksform.

”Gennem glasmaterialet har jeg udviklet min egen unikke teknik og udtryk. Jeg fortæller historier med glasset og bruger formen til at underbygge min historie og mit tema. En af mine vigtigste sparringspartnere er lyset.

Jeg maler med glasset og lægger det op som penselstrøg på mit lærred. Farverne betyder meget for mig og farvevalget afhænger meget af min sindsstemning og hvor min inspiration kommer fra den pågældende dag.”

Hendes glaskunst har bragt hende mange fantastiske oplevelser bla. Dronningens besøgt i 2009, kirkeudsmykningen i Dybe kirke og mit samarbejde med generalkonsulatet i New York, hvor hun udstiller i udvalgte designbutikker og gallerier samt hendes bestilling til det danske kokkelandshold.

Agnethe har leveret unikt kunst til det danske og Saudi arabiske kongehus.

Maagaards seneste eventyr foregår nu i Dubai, hvor hun i april 2017 udstillede på den internationale kunstmesse World Art Dubai.

Her blev hun normineret som en af de bedste internationale udstillere.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 
     

  Her finder du Agnethe Maagaard      
 

 

 

Kontakt Agnethe Maagaard

Adresse
Agnethe Maagaard
Tangsøgade 36
DK-7650 Bøvlingbjerg


Tlf.
+45 +4561277154

Email
E-mail: info@maagaardglas.dk


Sociale medier
> Website