OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE   ANNONCERING   PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS   AALBORG                
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Jette Dodensig

Standnr.: 26


Man fornemmer, at meget rører sig indeni Jette Dodensig og hendes nysgerrighed leder hende dybere ind i det maleriske univers, hvor hun til stadighed oplever nyt og fortsætter sin eksperimenterende leg. Vi inviteres indenfor i et fantastisk farvestrålende malerisk rum, hvor blikket har plads til at vandre rundt og rammes af en ekspressiv farve intensitet. Jette viser, at hun er en modig kunstner, som udnytter farvernes spændvidde rigtig godt og tør at sætte farverne i spil mod hinanden, så man suges ind, skubbes ud, rammes og omfavnes.

Jette billeder er fyldt med dynamik og variation og der er en energisk komposition, hvor farverne sættes i centrum og der opstår en harmonisk samklang mellem farver, følelser og stemninger. Det er velplacerede farvepartier, der flyder sammen uden forstyrrende afgrænsninger.

De Kolde og varme farve nuancer sat op mod hinanden, skaber et interessant rum med flere indgange ind i billedet. Der skabes små ophold i billedfladen, hvor man kan sidde et øjeblik i eftertænksomheden inden vandringen fortsætter. Den spændstige farvesammensætning, pirrer øjet og giver os lyst til at opleve mere.

Jette tager os med på en livsglad og uforudsigelig rejse gennem et farvemættet univers, hvor den indre energi får lov til at flyde frit og hun maler med så stor en lyst og oprigtighed, at man glemmer tid og sted og efterlades med en følelse af boblende livsglæde.

     
  Produktioner  
 

       


     


 
     

  Her finder du Jette Dodensig      
 

 

 

Kontakt Jette Dodensig

Adresse
Jette Dodensig
Poppelvej 12
DK-9575 Terndrup


Tlf.
+45

Email
E-mail:


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram