OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE   ANNONCERING   PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS   AALBORG                
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Antiokia Eriksen

Standnr.: 31


Antiokia Eriksen bor i Hjørring -i Nordjylland. Til dagligt arbejder hun på kontor med bogholderi og regnskab. Antiokia er en kunstner med stor nysgerrighed og skaberlyst. Hun har et behov for at fordybe sig og lukke sig ude fra alt andet og blive inde i sin egen maleriske verden. Hun virker søgende og udforskende i sit billedlige univers, og bevæger sig legende rundt i spændingsfeltet mellem det naturalistiske contra surrealismen.

Hun lukker ikke motiverne inde i en boble, som kun hun selv kan nyde, men inddrager os som beskuere og tager os med på en form for drømmerejse ud i ingenting, hvor man kan slippe kontrollen og sætte tankerne fri.

Jeg har tegnet og malet hele mit liv, og nyder at lukke mig ind i en verden af fantasi og farver. Jeg elsker at lege med flere teknikker og ideer, derfor kan mine malerier godt være ret forskellige, men gennemgående er det roen, med en forsigtig humor, der præger udtrykket.

"Jeg maler med olie eller akrylmaling på lærred, hvor jeg kan eksperimentere med malingens egenskaber og virkninger, alt efter hvad der passer mit motiv, baggrund eller temperament."

     
  Produktioner  
 

       


 


 
     

  Her finder du Antiokia Eriksen      
 

 

 

Kontakt Antiokia Eriksen

Adresse
Antiokia Eriksen

DK-9800 Hjørring


Tlf.
+45 24919776

Email
E-mail: antiokia.eriksen@gmail.com


Sociale medier
> Website
> Facebook