OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE   ANNONCERING   PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS                  
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Benny Rytter

Standnr.: 31


"En genvej til mit følelsesliv"


Sideløbende med mit job som fotograf har jeg hele tiden haft fotografiet som en passioneret hobby, i mange år fugle og natur.


Jeg har altid været interesseret i AKT fotografiet (nøgen fotografi), og i 2015 lavede jeg mine første billeder, det har vist sig at være det helt rigtige for mig. Jeg motiveres af de mange facetter indenfor akt fotografiet, det giver mig mulighed for at komme i kontakt med mange følelser, og det udfordrer normer og konventioner og jeg kan således også bruge det aktivistisk hvis. Med AKT fotografiet føler jeg mig fri til at eksperimentere, det færdige billede afhænger af tid, sted, og mental tilstand.


Billederne bliver til i et tæt samarbejde med de kvinder jeg er så heldig at kunne arbejde sammen med. Hver af disse har deres egen personlighed, historie og udtryk, og det har stor indflydelse på det færdige billede.Mine motiver skal give beskueren mulighed for at gå på opdagelse i, styrke, følsomhed, sårbarhed, sensualitet, erotik og ynde - men jeg ønsker ikke at give svaret.At se mine værker pryde et hjem er noget af det største jeg har oplevet.


     
  Produktioner  
 

       


       


       


 
     

  Her finder du Benny Rytter      
 

 

 

Kontakt Benny Rytter

Adresse
Benny Rytter
Sønderklitvej 30
DK-9300 Sæby


Tlf.
+45

Email
E-mail: Info@bennyrytter.com


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram