OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE   ANNONCERING   PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS                  
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Pernille Krogh

Standnr.: 40


Mit billedeudtryk domineres af stregen. Jeg arbejder med linjens evne til at udtrykke og fastholde et sanseligt nu. På det seneste har jeg været optaget af at eksperimentere med mine såkaldte Mixed Media billeder, hvor jeg på en bund af pap kombinerer grafiske og maleriske teknikker med collage og foto. Pladerne har med deres kontrast mellem blanke og matte flader en egen stoflighed og dybde.

Billederne ligger med deres i spændingsfeltet mellem det rå og det poetiske. Mennesket er et tilbagevendende motiv i mine billeder. Jeg er optaget af relationer mennesker imellem samt forholdet mellem natur og menneske - Dilemmaet mellem det naturgivne og det kulturbestemte.

Tom Jørgensen, Redaktør på Kunstavisen, skriver:
Pernille Krogh arbejder typisk i serier, hvor et konkret sted som Barcelona og Berlin, et konkret motiv som fluer, høns og småkravl i en sø¸ eller mere subjektivt ladede motiver som undersøges til bunds, kompositorisk såvel som stemningsmæssigt. Fælles for alle serierne er den på een gang elegante og spontane linjeføring, som er et kendemærke for Pernille Kroghs kunst sammen med den raffinerede vekselvirkning mellem drømmeagtige sekvenser og håndfaste jordnære motiver. En blanding og et spil, som Pernille Krogh formår at skabe en smuk syntese ud af.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 
     

  Her finder du Pernille Krogh      
 

 

 

Kontakt Pernille Krogh

Adresse
Pernille Krogh
Prins Christians Gade 10,st,tv
DK-8900 Randers


Tlf.
+45 21724108

Email
E-mail: pernille_krogh@mail.tele.dk


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram