OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE   ANNONCERING   PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS                  
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Ronald Hofman

Standnr.: 28


Ronald Hofman er født og opvokset i Holland. I 2004 forelskede han sig i en dansk pige og var hurtigt overbevist om, at der var et liv for ham i Danmark. Han trives i Kolding tæt på både by og natur.

Ronald har de sidste par år arbejdet med akryl maling og været glad for stærke farver og gerne store lærreder. Han elsker mennesker og de følelsesudtryk, han kan formidle med sine billeder af mennesker. Han maler sorg, viljestyrke og glæde og er ofte inspireret ikke bare af stærke personligheder men også af musik og stemninger.

I starten af 2018 deltog han i en workshop i London hos den etablerede kunstner, Chris Guest og her blev Ronald introduceret til oliemaling – og en ny verden åbnede sig ift. at kunne arbejde endnu mere med farver og toner i sit maleri. De mange muligheder og nuancer oliemalingen har bragt med sig, har forøget hans lyst til at male endnu mere og han har netop deltaget i endnu en af Chris Guests workshops.

Tiden flyver afsted og han forsvinder helt ind i sin egen verden, når han til tonerne af høj musik maler fuldstændig koncentreret og uden at ænse, hvad der ellers sker omkring ham. .

     
  Produktioner  
 

       


       


 
     

  Her finder du Ronald Hofman      
 

 

 

Kontakt Ronald Hofman

Adresse
Ronald Hofman
Jens Skyttes Vej 9
DK-6000 Kolding


Tlf.
+45 53834347

Email
E-mail: bechhofman@mail.dk


Sociale medier
> Facebook
> Pinterest
> Instagram
> Linkedin