OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE   ANNONCERING   PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS                  
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Pia Frank

Standnr.: A30


Pia Frank er uddannet tekstildesigner på Designskolen i Kolding.

Pia Franks malerier og collager er resultat af leg og kompositioner med materialer og billeder. Under titlen ”Klimaforandringer” tager hun således fat på ét af de mest omdiskuterede og problematiske emner.

Hendes fantasi, visuelle leg, lyst til eksperimenter og frem for alt humoristiske sans forhindrer ethvert anløb til endimensionalitet. Noget der også kommer tydeligt frem i hendes malerier. Her ser vi under fællestitlen ”Passion” intense studier af blomster, og præcis som i collagerne rykkes det velkendte ud af sin vante sammenhæng.

Hun har skabt værker, som behandler klimaforandringer, men også andre vigtige ting som #metoo-bevægelsen, forurening, storpolitik, dyrevelfærd og den teknologiske udvikling.

I maleriet arbejder hun med en kombination af ekspressive og popkunst- agtige virkemidler, hvor spontane penselspor og silhuetter fra reklamer, magasiner og film blander sig med hinanden.

Det nye ved Pia Franks seneste billeder er en introduktion af nogle figurer, som i høj grad har at gøre med et ægte popkunst-tema: superheltene Spiderman og Superman. I modsætning til de klassiske tegneserier og film er det ikke menneskelige skurke, de to helte slås mod. Nej, det er klimaforandringerne selv.

(Kunstanmelder Tom Jørgensen, uddrag)

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 
     

  Her finder du Pia Frank      
 

 

 

Kontakt Pia Frank

Adresse
Pia Frank

DK-


Tlf.
+45

Email
E-mail: piasger@jubii.dk


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram