OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE   ANNONCERING   PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS   AALBORG                
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Lisbeth Søndergaard

Standnr.: 23


Jeg ønsker glæde og energi i mine malerier og nyder processen, når jeg arbejder abstrakt i de første mange lag, hvor jeg eksperimenterer med spændende farveblandinger. Her opstår fantastiske strukturer, dybde, bevægelse, liv og eventyr. – Jeg bliver ved med at arbejde med farver Jeg arbejder mest med spatel og akrylmaling og kombinerer det abstrakte med det figurative. Det giver den dynamik, jeg ønsker i mine malerier. Malerierne bliver herved rustikke og kompositionen bliver eksplosiv.

Jeg er uddannet på Den Grafiske Højskole og har arbejdet med former og farver i over 25 år som selvstændig grafisk designer. Jeg signerer malerierne: PYTH, hvilket er et gammelt kælenavn.

Titlerne:
HELLO SPRING! – Foråret kommer med lys, liv og energi til os alle. Denne følelse vil jeg gerne fastholde med glade, farverige og energifyldte malerier: abstrakte landskaber og forårsblomster som stedmoder, tulipan, magnolia, kirsebær-, mandel-, æble- og andre blomstrende frugttræer. Med mine malerier får jeg den skønhed og energi, jeg oplever i naturen og haven, med indenfor. Titlen på andre er BUZZING SUMMER, hvilket beskriver energien i disse – en varm sitren og summen fra naturen.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 
     

  Her finder du Lisbeth Søndergaard      
 

 

 

Kontakt Lisbeth Søndergaard

Adresse
Lisbeth Søndergaard
Hestkøb Vænge 25
DK-3460 Birkerød


Tlf.
+45 +45 26248484

Email
E-mail: lisbeth@soendergaard-co.dk


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram
> Linkedin