Warning: Undefined array key "stand_copenhagen_section_artist" in /customers/9/4/2/kunstforalle.dk/httpd.www/profile_copenhagen.php on line 7
    KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Variablerne

Standnr.: B0


Kent Nørby Andersen
Jeg arbejder med både maleri og grafik.
Mine malerier er farverige, fantasifulde og tager afsæt i naturen. Billederne kendetegnes ofte, af en karakteristisk konturstreg, der naivistisk indrammer de humørfyldte historier.

De grafiske tryk udføres som collografi. Papiret er ikke altid blot et stykke rent hvidt papir, men kan også være gamle tryksager og lignende, som dermed er med til at give fortællingen en helt ny vinkel.

Michael Behrend Hansen
Kunstneren Michael Behrend Hansen er en billedhugger med en klar og tydelig stemme, - hans skulpturer er engagerende og et godt udgangspunkt for at diskuterer det samfund vi lever i. Han arbejder udelukkende med bronze og granit.

Susanne Flodgaard
Susanne Flodgaard har en passion for at arbejde med oliemaleriet og papirarbejder, hvor hun gør brug af forskellige teknikker og materialer. Malerierne er ”stilfærdige fortællinger”, som stilmæssigt rummer det figurative - i form af symboler som fx krukker, gopler og fugle - og samtidig har et strejf af abstraktion over sig. Oliefarven lægges på i mange lag, hvorved værkernes stoflighed opstår – og indtryk forvandles til udtryk.

Website: www.flodgaard.dk Facebook side: https://www.facebook.com/BilledkunstnerSusanneFlodgaard Instagram: https://www.instagram.com/susanneflodgaard/

     
  Produktioner  
 

       


       


     


 
     

  Her finder du Variablerne      
 

 

 

Kontakt Variablerne

Adresse
Variablerne

DK-


Tlf.
+45

Email
E-mail:


Sociale medier