KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Lene Purkær Stefansen

Standnr.: B64


Lene Purkær Stefansen

”Jeg arbejder altid fra hjertet”..”Det jeg mærker i inderste hjertekammer her, i nuet og i mødet med mennesker og det jeg bliver fortalt, det er det jeg skildrer og udtrykker i mine bronzeværker”

Lene Purkær Stefansen er skulptur og bronzekunstner. Lene arbejder med de sigende og personlige udtryk i bronzeskulpturer og bronzebilleder. Det har hun gjort professionelt som levevej siden 2005, hun har et udstillingskatalog fra både ind og udland. Lene har mange spændende historier, oplevelser og et cv med et hav af spændende opgaver.

”Jeg holder meget af materialet bronze, der i farve, udstråling og varme formår, at skabe sit eget fantastiske varme og kærlige udtryk. Materialet udstråler en varme der sætter tankerne i gang.”

Bronzebillederne skabes i fantastiske patineringer, patineringer der leger med det lys der er og forandres i nuet i lysindfald og de vinkler der… det bliver en leg med det øjet ser.

I skulptur arbejder Lene i kroppens forskellige former og tilstande, danner figurative udtryk af de oplevelser hun ser. ”Skulpturerne er ord man ikke får sagt.. ”ord” der mærkes, ord der skaber nye tankereflektioner.” fortæller Lene Lene er fra Svenstrup ved Aalborg, her har hun også sit atelier og galleri.

     
  Produktioner  
 

       


       


 
     

  Her finder du Lene Purkær Stefansen      
 

 

 

Kontakt Lene Purkær Stefansen

Adresse
Lene Purkær Stefansen
Fabriksparken 9
DK-9230 Svenstrup


Tlf.
+45

Email
E-mail:


Sociale medier