OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE   ANNONCERING   PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS                  
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Tina Tos

Standnr.: B68


Mine malerier består næsten udelukkende af nordiske motiver.Min inspiration er det landskab man ofte ser i hurtige glimt på gennemrejse, men som alligevel fæstner sig på nethinden og de farveforvrængninger der opstår når lyset skifter. Farverne er til tider vilde, men overgår alligevel aldrig naturens eget trylleri.

Jeg arbejde med akvarel og gerne i store formater i kombination med tusch, tørpigment og slagmetal. Facinationen af akvarelfarverne og deres egenskaber bliver ved med at inspirere mig til at afprøve nye teknikker. Mit mål er at give akvarellen et mere slagkraftigt udtryk uden at gå på kompromis med farvernes og papirets evne til at lege med lyset.

I serien "Burning trees" er temaet skovbrandende i Amazonas, Australien og aktuelt i det sydlige Brasillien. Hvad enten de har været klima eller direkte menneske skabte er billederne af brændende træer og store skovområder fascinerende og skræmmende på en gang.

I serien "Waterflowers" kommer akvarelfarvernes væsen til udtryk når der veksles mellem tykke lag af tubefarve og tynde laseringer. I farverne og lyset skildres blomsternes sande natur og skønhed.

     
  Produktioner  
 

       


       


   


 
     

  Her finder du Tina Tos      
 

 

 

Kontakt Tina Tos

Adresse
Tina Tos

DK-


Tlf.
+45

Email
E-mail:


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram