KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Volkvard Jørgen Folkersen

Standnr.: 0


”Visuel kunst er en direkte genvej til dit hjerte”

For mig er det vigtigste ved kunst den umiddelbare følelsesmæssige inspiration du får ved at kigge på et billede. Den intellektuelle fortolkning er ikke vigtig.

Jeg holder af at tale med mennesker, som kigger på mine billeder, og spørge hvad de føler. Jeg beder dem forsøge at undgå at falde i den ”intellektuelle grøft” (dvs. f.eks. fokus alene på billedets figurative motiver).

Mennesker føler helt forskelligt, når de betragter de selvsamme billeder. Det er derfor en konstant kilde til inspiration for mig at frembringe billeder, som inspirerer til de vigtige følelser vi har igennem livet. Derfor centrerer mange af mine billeder sig om vores sociale følelser for andre mennesker og os selv.

Jeg opfordrer derfor alle til at lytte til andre menneskers emotionelle oplevelser med respekt, åbenhed og accept af vores forskelligheder. At kigge på malerier med en nær ven, kan derfor blive en gensidigt berigende oplevelse og ny forståelse af hinanden.

Derfor findes der ikke en objektiv kvalitetsvurdering af kunst. Det er beskueren alene, som definer hvad der er god/dårlig kunst. Som billedkunstner er jeg at betragte som ”katalysatoren”, men skabelse af oplevelsen ligger hos beskueren.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 
     

  Her finder du Volkvard Jørgen Folkersen      
 

 

 

Kontakt Volkvard Jørgen Folkersen

Adresse
Volkvard Jørgen Folkersen
Degnebakken 7
DK-4300 Holbæk


Tlf.
+45 50553044

Email
E-mail: volkvard@gmail.com


Sociale medier
> Website