OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE     PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS                  
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Line Højmann

Standnr.: B0


Mine værker er abstrakte. Et legende univers med landskabslignende kompositioner. Ofte med en form for genkendelig figuration, der vækker association til naturen.

De organiske former, og de horisontale og vertikale linjer snor sig tæt om hinanden. Jeg er særligt optaget af farverne og nærer en visuel begærlighed til palettens uendelige farvekombinationer.

Samtidig arbejder jeg på at skabe ro i spændingsfeltet mellem pænhed og vildskab, så de flydende penselstrøg balancerer i mødet med stramhedens præcision.

Jeg er inspireret og fascineret af naturens skønhed og kræfter. Det, at vi er omgivet af noget, vi ikke har kontrol over. Det, at vi kun kan se så langt øjet rækker. Det, at der er uanede perspektiver der kan indfanges hele livet.

Solen har en central rolle i de fleste af mine værker. Den vidner om en magisk kraft, der har indvirkning på os alle og ikke mindst naturen.

Jeg har siden 2003 udstillet i et bredt udvalg af virksomheder og gallerier. I 2005 deltog jeg på min første censurerede udstilling, og er antaget på forskellige censurerede udstillinger siden.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 
     

  Her finder du Line Højmann      
 

 

 

Kontakt Line Højmann

Adresse
Line Højmann
Nørrevang 13
DK-4300 Holbæk


Tlf.
+45 40216557

Email
E-mail:


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram