OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE   ANNONCERING   PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS   AALBORG                
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Charlotte Bottke

Standnr.: 78


Jeg arbejder som kunstner med mange forskellige materialer og teknikker. Ofte består værkerne både af papir, maling og tegninger, som en kombination af maleri og collage.

Papiret for at give værket en bagvedliggende historie samt struktur i overfladen. Tegningerne for at understøtte mit budskab. Processen fra ide til det færdige værker er som en lang oplevelsesrig rejse for mig. En rejse fyldt med kontraster, sammenhænge, former, farver og relationer. En rejse hvor der er plads til at lege og eksperimentere. Mine motiver opstår ofte for det indre øje. Indholdet kan skifte form mange gange i processen, eller en tilfældig detalje kan vise vejen frem, for maleriets endelige.

Fælles for de fleste af værkerne er dog at det handler om mennesker og relationer. De relationer der uundgåeligt opstår i mødet mellem mennesker. Mennesker der er sat ind i en kulisse i livet, mennesker der er på vej et sted hen, enten mod eller fra hinanden. Den udvikling der sker med os som mennesker, når vi hele tiden udsættes for omverdens normer, strukturer og forventninger.

Jeg håber med mine værker, at kunne vække beskuerens nysgerrighed. At man med de elementer værkerne indeholder, kan identificere sig med dele af historien. Alt sammen for at give maleriet en historie og dybde.

Jeg finder min inspiration i de begivenheder, oplevelser og tanker jeg har i mit liv og får i hverdagen. Jeg inspireres hele tiden af mennesker jeg møder eller ser. Jeg inspireres af musik, naturens utrolige farvespil, bygninger, citater jeg møder på min vej gennem livet.

     
  Produktioner  
 

       


       


 
     

  Her finder du Charlotte Bottke      
 

 

 

Kontakt Charlotte Bottke

Adresse
Charlotte Bottke
Engvej 1
DK-8660 Skanderborg


Tlf.
+45 60943169

Email
E-mail: charlottebottke@hotmail.com


Sociale medier
> Website: www.charlottebottke.com
> Facebook:
> Pinterest:
> Instagram:
> Twitter:
> Linkedin: