OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE   ANNONCERING   PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS   AALBORG                
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Helle Lundsgaard Christensen

Standnr.: 59


Farverne i Helles akryl- og oliemalerier væver sig ind i hinanden i stemningsfulde udtryk af indtryk fra landskaber, både de blide og lette stemninger, men også de mere dramatiske, nøjagtig som naturens luner. Landskaber gemmer utallige historier i sig. Historier der fortælles forskelligt ud fra den, der har oplevelsen. ”Vi ser, hvad vi oplever og oplever, hvad vi ser”.

I landskabet støder du på en mangfoldighed af kontraster. Himmel og hav, land og by, natur og kultur, fremvokset af sig selv eller placeret af andre. Mennesket kan påvirke naturens eget liv i nogen grad på godt og ondt. Alligevel er der situationer, hvor hverken du eller andre kan lykkes med at trodse naturens gang. Netop mangfoldigheden i naturens landskaber giver stof til eftertanke og inspiration for Helle. Hun fabulerer over landskabets linjer, former og elementer, nogle gange med et twist af kulturens elementer.

Billedarbejdet er en proces med mange indre forhandlinger. Ofte har Helle en plan. Lige så ofte ændres planen, når der undervejs dukker nye muligheder op, som hun er mere nysgerrig på end de oprindelige planer.

Helle har eget atelier. Tidligere har hun været folkeskolelærer og viceskoleleder. Som tillægsgevinst har Helle en PD i billedkunst og æstetik.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 
     

  Her finder du Helle Lundsgaard Christensen      
 

 

 

Kontakt Helle Lundsgaard Christensen

Adresse
Helle Lundsgaard Christensen
Lindevej 4B, Strøby Egede
DK-4600 Køge


Tlf.
+45 26364896

Email
E-mail: helle.chr@hotmail.dk


Sociale medier
> Website: www.helle4colors.dk
> Facebook:
> Pinterest:
> Instagram:
> Twitter:
> Linkedin: