OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE   ANNONCERING   PRESSE   KONTAKT

    KØBENHAVN   AARHUS   AALBORG                
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Marianne Helstrup

Standnr.: 22


Efter en periode som billedkunstner i Herning, er jeg netop flyttet til Aarhus. Smilets By. Her har jeg etableret mit eget galleri - Galleri Marianne Helstrup. Galleriet har adresse på Nørre Alle 86, Aarhus C.

Jeg er uddannet ingeniør og har arbejdet som sådan i mange år. Som en kontrast til det stramme ingeniørfag, begyndte jeg så småt at male for ca 15 år siden og ret hurtig begyndte jeg også at undervise i billedkunst på Erhvervsskolen i Herning. Jeg er uddannet på Aarhus Kunstakademi i 2012 og gik derefter all-in som billedkunstner, hvilket har vist sig at være den bedste beslutning af alle.

Jeg maler abstrakte malerier og drives af stærke farver samt måden disse kan sammensættes på. Jeg har altid være fascineret af ægget og dets facon, men havde egentlig aldrig overvejet at male det. Så skete det alligevel. Efter i en længere periode at have studeret og arbejdet med kunstnere som Jackson Pollock, Tal R, Anselm Reyle m.m, fandt jeg frem til min malestil som dernæst blev til ægget i sin fulde pragt og skønne facon. Æggene er malet kæmpe store, de fleste ca 150 x 120 cm og som de står der, helt alene på lærredet, er jeg altså blevet ganske godt tilfreds. Jeg glæder mig meget til at vise mine malerier frem.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 
     

  Her finder du Marianne Helstrup      
 

 

 

Kontakt Marianne Helstrup

Adresse
Marianne Helstrup
Grønnegade 71, 4.2
DK-8000 Århus C


Tlf.
+45 40132506

Email
E-mail: Marianne.Helstrup@gmail.com


Sociale medier
> Website: www.MarianneHelstrup.dk
> Facebook: Billedkunstner Marianne Helstrup
> Pinterest:
> Instagram: Marianne_Helstrup
> Twitter:
> Linkedin: