OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE   ANNONCERING   PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS   AALBORG                
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Ulla Bjervig

Standnr.: 45


Ulla Bjervig (f. 1943), dansk billedkunstner. Medlem af KKS (Kvindelige Kunstneres Samfund).

Efter uddannelse som billedkunstlærer og privatundervisning hos nu afdøde kunstmaler Niels Wamberg i 4 år, debuterede Ulla Bjervig på Kunstnernes Efterårsudstilling i 1989.

Ulla Bjervig er en kunstner, som er svær at sætte i bås. Med en klassisk uddannelse i oliemaleriets håndværk kan man helt overordnet sige, at den teknik bruges nutidigt til at skabe billeder, der er æstetiske, meditative og har en farveholdning, der gør, at man føler sig godt tilpas i deres selskab.

Dog skal man ikke lade sig narre. Teknik og farver er kun et redskab til at kunne fortælle historier om livet og de måder, vi ser det på. Genkendelige former fylder billedfladen med deres symbolske billedsprog. Landskaber fylder i de fleste af billederne, horisontlinjer er afgørende i kompositionerne. Historierne har menneskets vilkår som udgangspunkt for indholdet. Figurlige abstraktioner, af og til med surrealistiske overtoner, fylder i landskaberne.

I 2016 blev Ulla Bjervig optaget i Kvindelige Kunstneres Samfund. Ulla Bjervig er formand for "Kunstnerne bag Kulturslangen" i Rudersdal Kommune.

     
  Produktioner  
 

       


       


   


 
     

  Her finder du Ulla Bjervig      
 

 

 

Kontakt Ulla Bjervig

Adresse
Ulla Bjervig
Kastaniebakken 16
DK-3460 Birkerød


Tlf.
+45 61300725

Email
E-mail: ulla@bjervig.dk


Sociale medier
> Website: www.ullabjervig.dk
> Facebook:
> Pinterest:
> Instagram:
> Twitter:
> Linkedin: