OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE   ANNONCERING   PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS                  
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Christina Julsgaard

Standnr.: B9


"Hvis du forestiller dig en eksplosiv, vulkansk energi der mirakuløst viser sig i sanselige farvekontraster og hypnotiserende figurer, så får du en idé om, hvordan Christina Julsgaard fungerer. Den danske kunstner, tiltrækker på henrivende vis fans af abstrakt maleri fra både ind- og udland". Skrev international presse.

Christina Julsgaard har et signifikant kunstnerisk sprog, som på abstrakt vis portrætterer følelser og stemninger og tillader beskueren frit at fortolke.

Hendes mangeårige baggrund som modedesigner har givet hende den grafiske tilgang og intuitive farveforståelse, som netop er med til at understrege det super-aktuelle udtryk i hendes moderne abstrakte malerier.

"Malerierne giver mig mulighed for at kommunikere med mennesker på et andet plan, som en slags visuel musik. Jeg håber på at kunne gøre en forskel og bidrage positivt til verden med det, jeg skaber ", siger Christina Julsgaard.

Christina Julsgaards koloristiske, fantasifulde og ikke mindst livgivende malerier vidner om en stor interesse for livets kontraster og afspejler på samme tid både råhed og æstetik, power og skrøbelighed, vildskab og ro.

"Man kan se på Christina Julsgaards malerier, at hun har denne udefinerlige evne til at ramme en stemning, skrøbelig, sart og livgivende på samme tid. Det er flot gået. Hun ved tydeligvis også godt, at det abstrakte maleri har sin ?egen vilje?, sin egen form for sjæl. Man kan ikke bare tvinge det gode billede frem.
Ingen kunstner kan forklare sit billede fuldt ud. Der vil altid være en udefinerlig kerne i ethvert billede, som kalder på tilskuerens fascination".Skrev anmelderen Ole Lindboe(R.I.P.)

Christina Julsgaard har allerede et langt og spændende CV af udstillinger bag sig i både ind- og udland, lige fra Berlin til Shanghai.

Hun har udstillet på Kunst For Alle flere gange og glæder sig til igen at byde dig velkommen på hendes stand.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 
     

  Her finder du Christina Julsgaard      
 

 

 

Kontakt Christina Julsgaard

Adresse
Christina Julsgaard
Toftevej 15 B
DK-3450 Allerød


Tlf.
+45 51640048

Email
E-mail: cj@cjulsgaard.dk


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram