OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE     PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS                  
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Suzanne B. Danneskiold Lassen

Standnr.: A9


”Hjertets stemning udtrykkes gennem sjælens øjne”.

Suzanne fanger menneskets sårbarhed og glæde med sit kamera, uanset om det er den stolte ørnejæger, der kommer ridende med sin kæmpe steppeørn på armen eller den gamle dame, der sidder og arbejder. Sjælens udtryk fanget i øjeblikket.

Suzanne er vokset op dels på Samsø og dels på Sjælland. Hun har boet, studeret og arbejdet i England, Østrig, USA, Frankrig og Afghanistan samt rejst i Afrika, Mongoliet og Mellemøsten.

Hun har en MA fra The Johns Hopkins University, blev færdiguddannet journalist i 2012 og fotograf i slutningen af 2018. Hun havde sin første fotoudstilling i september 2018 på Samsø. Siden 2014 har Suzanne været medlem af Freds- og Stabiliseringsberedskabet (FSB) og i maj 2014 blev udsendt som korttidsvalgobservatør til det Ukrainske Præsidentvalg.

"Mennesker, naturen, rejser, oplevelser og roen på Samsø er hendes primære inspirationskilder til hendes arbejde som fotograf og journalist. Det er altid mennesket bag øjebliksbilledet, der fascinerer. Hvad tænker personen på, hvad motiverer og inspirerer personen bag billedet? Hvilke drømme, ambitioner, kærlighed eller had er dets drivkraft?

     
  Produktioner  
 

       


       


       


       


       


       


 
     

  Her finder du Suzanne B. Danneskiold Lassen      
 

 

 

Kontakt Suzanne B. Danneskiold Lassen

Adresse
Suzanne B. Danneskiold Lassen
Kassundet 5
DK-8305 Samsø


Tlf.
+45 40461612

Email
E-mail: sbdlassen@mac.com


Sociale medier
> Website
> Instagram