OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE   ANNONCERING   PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS   AALBORG                
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Pernille Højland-Rønde

Standnr.: 126


Pernille Højland-Røndes nuværende serier går under universet MATCHING MELTING POT. Her er ensartede farver omdrejningspunktet i en verden af forskellige og interessante materialer, strukturer og teknikker.

Pernille arbejder med kunst på forskellige materialer, dvs. både lærred, papir, træ, pap og meget andet. Værkerne kan altid kendes på vildskaben og energien – også selvom de er holdt i ensartede farver. De skal altid ses og opleves, da strukturerne giver tilsyneladende rolige værker masser af liv og intensitet. Pernilles egen legende og undersøgende tilgang til livet kommer til udtryk i værkerne, hvor hun netop leger med strukturer, materialer, teknikker og værktøjer. Værkerne tager ofte udgangspunkt i nye materialer – gerne det uforventelige.

”Alle værker er et lille stykke af mig selv – og måske derfor bærer mine værker præg af store armbevægelser. De er voldsomme og vilde - og alligevel rolige, da de netop derfor er holdt i matchende farver,” griner Pernille. Ved første øjekast kan værkerne virke simple i ens farvenuancer, men man skal tæt på og drages ind af detaljerne, strukturerne, teknikkerne og kontrasterne. Mine udstillinger er altid et mix af materialer og former, så det altid er interessant og overraskende for beskueren.

Pernille maler på fuld tid fra sit atelier og galleri (GALLERI+) i Skødstrup, nord for Aarhus, som altid er åben for besøg. Ellers kan du møde Pernille på diverse udstillinger og i gallerier i hele landet.

     
  Produktioner  
 

       


       


   


 
     

  Her finder du Pernille Højland-Rønde      
 

 

 

Kontakt Pernille Højland-Rønde

Adresse
Pernille Højland-Rønde
Engskovvænget 130
DK-8541 Skødstrup


Tlf.
+45

Email
E-mail: pernille@pernillehojlandronde.dk


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram