OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE   ANNONCERING   PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS                  
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Helle Kjærulf

Standnr.: B29


Helle Kjærulf bor og arbejder i Aarhus. Ud over at være billedkunstner er hun også journalist og forfatter. Er bl.a. tilknyttet Galleri Lyrum i Aarhus og Galleri Art Corner i Randers.

Jeg maler abstrakt eller non-figurativt. I min maleproces benytter jeg mig i høj grad af akrylfarvens vandige muligheder og blandingsmuligheder.

Opbygningen er lag på lag i en harmonisk komposition og ofte med stor transparens.

Mine malerier er alle meget forskellige, måske fordi jeg arbejder med det meget intuitive og til tider tilfældige princip. Naturen er en stor del af mig som menneske, og det afspejler sig i mine billeder, selv om jeg ikke maler naturalistisk. Jeg bliver inspireret gennem det liv, jeg både lever, tænker og føler. Mit håb er, at beskueren kan mærke egne følelser komme til udtryk i mine billeder.

Tom Jørgensen, redaktør på Kunstavisen, fra bogen "101 Kunstnere":
"Måske er det musik, der bedst kan beskrive Helle Kjærulfs malerier. I denne ordløse kunstform er det mere end noget andet det ubevidste og det intuitive, der dominerer. På samme måde bør man betragte billederne. Man skal turde give slip på sig selv og lade sig rive med af strømmen, af energien og det rigt nuancerede net af farver. Kan man ikke lige præcist sætte ord på sine følelser og tanker, gør det ikke så meget. Helle Kjærulfs malerier handler om det ubevidste og intuitive. Vi har det alle i os. Vi skal bare turde give slip."

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 
     

  Her finder du Helle Kjærulf      
 

 

 

Kontakt Helle Kjærulf

Adresse
Helle Kjærulf
Vågøgade 11
DK-8200 Århus N


Tlf.
+45 26717797

Email
E-mail: hk@hellekjaerulf.dk


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram