OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE   ANNONCERING   PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS                  
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Tine Weppler

Standnr.: A13


”Mine malerier er gennemsyret af farver, glæde og energi” Tine har sin egen genkendelige stil med et intens modigt og nærværende udtryk. De smukke og farverige malerier er abstrakte med masser af stemning og mere eller mindre gemte motiver. Værkerne lægger således op til fordybelse og nysgerrighed, hvor den enkelte indbydes til sin egen tolkning. Tine arbejder både med tryk, collage, serigrafi og akryl på canvas.

Tines kunst tager oftest afsæt i mennesker, relationer eller stemninger. Der er kraft og energi i hendes malerier med masser af muligheder for at gå på uendelige opdagelser. Hun elsker at lege med former, farver og udtryk – og giver malerierne et moderne og unikt udtryk. Tine deltager i udstillinger både i Danmark og i udlandet og er både fuldtids billedkunstner og gallerist www.galleri-weppler.dk.

”Jeg holder af at eksperimentere i min kunst – og er helt opslugt i fremstillingen af hvert eneste billede. Jeg slipper kontrollen og forestillingen om, hvad det skal blive, og på den måde får maleriet sjæl og vil altid blive helt unikt. Jeg bruger mange forskellige teknikker og færdigheder, som jeg har tilegnet mig gennem uddannelser og autodidaktisk erfaring samt inspiration fra andre kunstnere eller kunstarter.”

     
  Produktioner  
 

       


       


 


 
     

  Her finder du Tine Weppler      
 

 

 

Kontakt Tine Weppler

Adresse
Tine Weppler
Ansgars Alle 9
DK-2500 Valby


Tlf.
+45 20468228

Email
E-mail: tine@weppler.dk


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Pinterest
> Instagram