OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE   ANNONCERING   PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS   AALBORG                
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Joan Strøm

Standnr.: 84


Fabulerende naivisme er Joan Strøms malerier blevet kaldt. Det er nok ikke helt ved siden af. Motivet, altovervejende bylandskaber, er som i den ”almindelige” naivisme gengivet uden centralperspektivets matematisk funderede principper. Billedopbygningen er hos Joan Strøm bare mindre stram og mere ekspressiv end den, man normalt finder i rene naivistiske malerier.

Og så er der det fabulerende. Man kan starte med at sige, at det aldrig er konkrete byer,der vises i billederne. Det er fantasibyer, der kan ligne noget, vi kender, men aldrig er det et hundrede procent. Tom Jørgensen 101Kunstnere 2015. Joan er født i 1962 i Odense. Hun har altid haft et stort behov for at udtrykke sig kreativt på forskellige måder.

Det at male er blevet en stor del af mit liv og giver mig utrolig megen glæde. Jeg henter inspiration overalt i min dagligdag, i naturen, ja selv i vejret. Mine malerier kan nemt begynde ét sted og til min store overraskelse ende et helt andet sted.

Jeg arbejder gerne med mange forskellige kreative metoder til at nå mit resultat. Igennem malerierne kan jeg videregive de følelser, som en oplevelse har fået frem i mig. Det giver mig en chance for at male i nuet og bibeholde en vis form for spontanitet.

Vi lever i en tid, hvor der er stor fokus på at alt skal være struktureret, men i den abstrakte kunsts verden eralt overladt til fantasien og kreativiteten, hos såvel udøveren som iagttageren.

     
  Produktioner  
 

       


       


   


 
     

  Her finder du Joan Strøm      
 

 

 

Kontakt Joan Strøm

Adresse
Joan Strøm

DK-


Tlf.
+45

Email
E-mail:


Sociale medier
> Website