OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE   ANNONCERING   PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS   AALBORG                
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Niels Borring

Standnr.: 121


Niels Borring arbejder først og fremmest med papir og karton. ”For mig er papir et mere interessant og levende materiale end lærredet. Det gælder både det jomfrueligt hvide papir og de mange forskellige overflader, som tidligere anvendt papir kan have. Jeg er også tiltrukket af at tolke og viderebearbejde andres billeder, så de fortæller helt nye historier”.

Selv om papir er udgangspunktet, arbejder Niels både med maleri, tegning, grafiske teknikker samt med objekter og installationer. Andre materialer og genstande finder derfor også vej til værkerne. I billedværker bliver de kombineret i collageteknikker, mens de dukker op som finurlige detaljer i objekter og installationer. ”Tit tager jeg udgangspunkt i postkort, memorabilia, grafiske reproduktioner eller egne fotos. Det kan også være dimserog ting, som ligger og ”råber” efter mig på gaden eller ude i naturen”.

Værkerne udspringer af det, Niels ser og oplever og af historiske eller aktuelle problematikker. Dermed også sagt, at værkerne afspejler sociale og politiske holdninger, og at de beskæftiger sig med alment menneskelige forhold. Kommentarerne bliver ofte leveret med et glimt i øjet.

”Underliggende i alle mine værker gælder det, at jeg forsøger at forenkle motiverne/fortællingen, arbejde omhyggeligt i detaljen og formidle glæden ved tegne- og malehåndværket.”

     
  Produktioner  
 

       


       


       


   


 
     

  Her finder du Niels Borring      
 

 

 

Kontakt Niels Borring

Adresse
Niels Borring

DK-


Tlf.
+45 20640982

Email
E-mail: niels@nielsborringart.dk


Sociale medier
> Website: www.nielsborringart.dk
> Facebook:
> Pinterest:
> Instagram:
> Twitter:
> Linkedin: