OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE   ANNONCERING   PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS                  
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Martin Boldsen

Standnr.: A34


I mine malerier skildrer jeg primært mennesker og ofte familien og parforholdet, i et væld af farver og kontraster, hvor regler og normer for farvesammensætning og menneskernes udformning ikke eksisterer.
Målet er at skabe værker der giver fornemmelse af varme og velbehag, og til evig tid giver betragteren nye vinkler og oplevelser.
Med udgangspunkt i skitser, af de motiver jeg ønsker at skildre, arbejder jeg fra et lag, og dybere ind i motivet. Lag på lag påføres farven, og består af omkring 10-15 farvelag, inden sidste finish.
jeg har et centralt fokus på farvernes klang, og søger bevidst at lade billedet stå så åbent som muligt, for at bevare det liv som ligger i de ekspressive strøg.

Min sensitivitet og mit let påvirkelige følelsesregister, giver til tider udslag af mere dramatisk karakter i mine malerier, når den ellers positive og måske naive tro på kærligheden og familielivet, bliver forstyrret af udefrakommende hændelser jeg ikke er i kontrol med.
Det kommer til udtryk i min billedserie ’Disorder’ der omfatter titler som bla. ’Chaos’, ’Under pressure’, ’Panic’ og ’Epicenter’.

     
  Produktioner  
 

       


       


   


 
     

  Her finder du Martin Boldsen      
 

 

 

Kontakt Martin Boldsen

Adresse
Martin Boldsen
Lindesværmervej 5
DK-4200 Salgelse


Tlf.
+45 +45 2875 9417

Email
E-mail: Martin_Boldsen@hotmail.com


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram