OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE   ANNONCERING   PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS   AALBORG                
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Tina Emcken

Standnr.: 122


Mit navn er Tina Emcken. Min passion er malerier og serigrafier - to kunstformer, som jeg har arbejdet med i mange år.

Jeg er en meget sansende kunstner med et skarpt øje for farver, detaljer og harmoni. Jeg arbejder med et roligt og drømmende udtryk med masser af spil mellem farver, nuancer, dybde og former. 

Jeg finder inspiration og får impulser fra den dagligdag, som jeg bevæger mig i. Det kan være mønstre fra træernes bark, en boligartikel i Bo Bedre, farvespillet på aftenhimlen, en farvekombination i et gulvtæppe, en rå murstensvæg, mos' invasion af terræn i naturen – alt dette tjener som inspiration til skønne abstrakte malerier med fantastiske organiske former og dybde, som giver plads til fantasien. 

Jeg arbejder gerne med mange farver, lag og laserende effekter, og bruger ofte vand som redskab i mine værker. Vand har sin egen “vilje", og derfor opstår der helt unikke mønstre og farveaflejringer, som ikke kan skabes med penselstrøg.  Med vandet som drivkraft får hvert maleri sit helt eget udtryk og historie. 

Min serie af serigrafier kaldet ”Get busy living…” er alle kranier eller “Skulls”. Inspirationen har jeg hentet i Damien Hirsts fascinerende diamantbesatte platinstøbte kranium “For The Love of God” fra 2007. Her repræsenterer 8.601 tryllebindende smukke, funklende diamanter udødeligheden i form af et kranium fra en 30-årig mand, der døde i det 18. århundrede.

Mit ønske med serien er at minde om, at vores tid på jorden er begrænset, og samtidig udfordre den fastlåste holdning om, at kranier er morbide. Derfor har jeg skabt mine egne mere humoristisk og jordnære “Skulls”. Den simple butterfly og det smilende kranium er et festligt twist, som i al sin piktografiske enkelthed minder os om livets uundgåelige afslutning og ikke mindst om, hvordan vi prioriterer vores tid og vej dertil.

”Get busy living…” er en serie unika ”Skulls” med hver sin DNA og personlighed. Kombinationen af farver, glimmer, fjer eller Swarovski-sten på de rå og iøjnefaldende “Skulls” er alle unikke, så man får derfor et enestående værk til væggen.

Jeg udfører gerne personlige og individuelle løsninger af malerier eller “Skulls” til private hjem, virksomheder, offentlige institutioner og særlige lejligheder, og har bl.a. leveret kunst til en operationsstue på Rigshopitalet, Berendsen, Profilservice, McKenzie m.fl.   

     
  Produktioner  
 

       


       


       


       


 
     

  Her finder du Tina Emcken      
 

 

 

Kontakt Tina Emcken

Adresse
Tina Emcken

DK-


Tlf.
+45 +45  22348185

Email
E-mail: temcken@hotmail.com 


Sociale medier
> Website: www.tinaemcken.com 
> Facebook:
> Pinterest:
> Instagram: #tinaemcken 
> Twitter:
> Linkedin: