OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE   ANNONCERING   PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS   AALBORG                
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Svend Høgh

Standnr.: 82


Svend Høghs temaer henter han fra tegneserieverden, politik og en mængde ledelses- og kommunikations termer, som han flittigt fletter ind i sine værkers titler.

Svend Høgh debuterede allerede som 13-årig for en større offentlighed i tegneseriebladet ”Danske Tegneserier”. Gennem årene har han været chefredaktør på tegneserieforlaget Interpresse, Art Director, forlagschef, illustrator og webdesigner. Siden hans første fernisering i 2011 har han vundet et stort publikum hos kunstforeninger, gallerier og hos privatkunder..

I foråret 2017 spurgte Disneys galleri i Nordeuropa, DisneyanaPlus, om Svend ville male Disney-figurer på licens til et internationalt publikum, hvilket han selvsagt har sagt “ja tak” til..

Svends malerier oser af livsglæde og farver. Han arbejder både intuitivt og stramt, men altid med et glimt i øjet. Han maler med både akryl og olie på lærred når han skaber sine fortællinger: For det er i fortællingen kombineret med farver, motivvalg og titel Svend ønsker at få os til at trække på smilebåndet. Ofte ligger der en dybere mening gemt i værkerne, hvis man kigger efter. Der er nemlig spidse kommentarer til os selv, samfundet og den verden, der omgiver os.

     
  Produktioner  
 

       


       


 
     

  Her finder du Svend Høgh      
 

 

 

Kontakt Svend Høgh

Adresse
Svend Høgh
Carl Th. Dreyers vej 18
DK-2500 Valby


Tlf.
+45 +4533231770

Email
E-mail: artbyhoegh@gmail.com


Sociale medier
> Website
> Facebook