Warning: Undefined array key "stand_copenhagen_section_artist" in /customers/9/4/2/kunstforalle.dk/httpd.www/profile_copenhagen.php on line 7
    KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Tanja Kaleovski

Standnr.: A0


Jeg er uddannet Bygningsmaler - Diplommaler og Dekorationsmaler Det har givet mig indblik i fagets stolte traditioner.

Marmorering, ådring, forgyldning, kalk/lim/secco/fresko, griselle, design, resturerring, at genskabe historiske bygninger. At designe og fremstille forlæg til kunder, være eksperten på området.

Jeg elsker det, og sætter stadig en ære i mine forskellige opgaver.

- Med en fascinationen af overflader, strukturer, farvespil og kunsten i at genskabe og billedliggøre et element eller overflade, så virkelighedstro som muligt, har altid været en drivkraft. At tage på opdagelse i en verden af illusioner

- Jeg arbejder med at skabe stemninger og vække følelser hos folk. De mange lag i mine billeder gør, at der hele tiden dukker nye detaljer og indtryk op, når man betragter dem. Det er i hvert fald målet. Beskueren må meget gerne undres og selv fortsætte historien.

- Jeg maler jo mine følelser, oplevelser og mine historie og deri, ligger min indre kunstner. Deri skabes noget andet, mit billledeunivers, det som tager beskueren ud på en rejse? om man vil det ej.

     
  Produktioner  
 

       


       


 
     

  Her finder du Tanja Kaleovski      
 

 

 

Kontakt Tanja Kaleovski

Adresse
Tanja Kaleovski
Amagerbro
DK-


Tlf.
+45 61722282

Email
E-mail: kaleovski@me.com


Sociale medier