OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE     PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS                  
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Rasa Dzimidaviciute Olesen

Standnr.: B60


Rasa er født i Litauen og uddannet i læderkunst i Litauen og på Tallinn Kunst Akademiet i Estland. Ægteskabet bragte hende til Danmark, hvor hun begyndte at udstille sine tegninger i 2010.

Rasa arbejder med tusch, stiftblyant, vandfarver, farveblyanter på papir og masonit plader. Tegningerne domineres af sort-hvid, og farverne bruges til at forstærke ideen. Billederne er figurative og meget detaljerede.

Rasa bruger lang tid til at gennemtænke ideerne. Nogle gange kommer det dog pludseligt og billedet skabes på få dage. Andre gange går der op til et år før ideen når et færdigt resultat.

Når Rasa bliver spurgt hvor får hun inspirationen fra, svarer hun, at hun inspireres af hverdagen.

Et hørt ordsprog, et velklingende, sigende citat eller udtryk, eventyr, bibelske tekster og brudstykker fra pop- og rocksange kan blive til starten på et billede.

Dog hverdagen og de let genkendelige menneskers drømme og underbevidsthed bliver udtrykt gennem symboler, metaforer og allegorier. Det er hendes yndlingsområde og bruges til at fortælle nye historier om livets skrøbelighed, troen, lykken, synderne, kærligheden og alle de andre store livsområder.

Rasa´s billeder inviterer til fordybelse og længere observation. De mister ikke værdi, hvis man maler stuen om eller køber en ny sofa.

     
  Produktioner  
 

       


       


 
     

  Her finder du Rasa Dzimidaviciute Olesen      
 

 

 

Kontakt Rasa Dzimidaviciute Olesen

Adresse
Rasa Dzimidaviciute Olesen
Birkevej 19, Ubby
DK-4490 Jerslev Sj.


Tlf.
+45 23419004

Email
E-mail: rasa@litterasa.dk


Sociale medier
> Website
> Facebook