OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE   ANNONCERING   PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS   AALBORG                
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Robert Røssell

Standnr.: 114


Robert Røssell har taget undervisning hos billedkunstneren Egon Bjerg Nielsen. Er uddannet som designer på Skolen for Brugskunst. Underviste frem til 2006 i farvelære, croquis, design på BEC Design.

Omdrejningspunktet i Robert Røssells værker er naturelementerne, stoflighedskontraster og rytme i form, linje og streg.

Tilbagevendende emner er skyformationer, vand og et ofte dramatisk måde med jordoverfladen i form af skybrud, regn og vild bevægelse. Der arbejdes med et miks af perspektiver: I malerierne indgår både fugle-, jord- og myreperspektiv.

Han arbejder med portrætter på baggrund af imaginære modeller, der beskriver menneskets forskellige sindsstemninger, og som lever og agerer i de verdener, der kommer til udtryk i hans øvrige værker.

Materialerne er akryl, blyant og collage på lærred, som fusioneres i en sammensmeltning mellem de forskellige materialevalg samt blyantstegninger. Farvevalget er stærke og markante og/eller farver, der lægger sig tæt op ad jordfarver.

Det seneste år har Robert skabt en række værker på i Phone og i Pad, som ved udskrivning og fortsat bearbejdelse med andre materialeelementer som collage, blyant med mere lægger sig tæt op af de øvrige værker fra hans produktion.

     
  Produktioner  
 

       


       


     


 
     

  Her finder du Robert Røssell      
 

 

 

Kontakt Robert Røssell

Adresse
Robert Røssell
Abel Cathrines Gade 26, 2. th.
DK-1654 København V


Tlf.
+45 21 63 70 30

Email
E-mail: mail@robertrossell.dk


Sociale medier
> Website
> Facebook