OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE   ANNONCERING   PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS   AALBORG                
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Tina Hee

Standnr.: 77


Mit efternavn, Hee - er et slægtsnavn - og slægten stammer fra byen Hee i Jylland. Så man kan sige, at jeg har fået et heldigt kunstnernavn med som gave.

I mange år arbejdede jeg i det jeg vil kalde for helt almindelige jobs, blandt andet inden for HR området. Men som 39 årig besluttede jeg, efter nogle tilløb, at trække i håndbremsen, stoppe op for at finde ud af, hvordan det kunne være, at jeg næsten altid følte mig anderledes - der var noget der ikke stemte overens.

Det tog mig et års tid at finde ud af, hvad jeg blandt andet havde talent for. Jeg fik min aha oplevelse på en billedkunstskole på Frederiksberg, og så skal jeg love for, at jeg startede anden halvleg af mit liv på en ganske ny og ikke mindst udfordrende måde. Det er bestemt et sats, at ændre så radikalt, men jeg har fundet min vej her i livet, og det er en kæmpe gave. Arbejdet med mine malerier er et fantastisk "udtryksredskab" i forhold til farver, former, figurer, stoflighed og streg. Jeg er inspireret af hverdagen, ganske som Dan Turell var, af kommunikation og af naturens historiske lag i både ind og udland. Humoren er vigtig for mig, samt at huske det indre barn i processen der blandes med det, at jeg efterhånden er en ganske livserfaren kvinde. Jeg arbejder hårdt både med håndværket og viljen til at udvikle mig som menneske og dermed også som kunstner.

Jeg fyldes med glæde, når jeg med mit værk opnår det at videregive en oplevelse af genkendelighed hos beskueren, som derved får et helt specielt samspil med mit værk, uden at de kender til alle mine ord og tanker.

Fra i år er jeg stolt af at kunne præsentere mine nye maleforløb "Mal dig glad", hvor jeg blandt andet maler sammen med mennesker med stress, og her viser jeg hvordan man kan bruge maleriet som redskab. Man kan sige at jeg videregiver mine 13 års erfaring i et maleforløb. Du kan læse meget mere her på min nye hjemmeside: www.maldigglad.dk

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 
     

  Her finder du Tina Hee      
 

 

 

Kontakt Tina Hee

Adresse
Tina Hee
Brogårdsvej 26, 1. sal
DK-2820 Gentofte


Tlf.
+45 2128 5803

Email
E-mail: arttinahee@gmail.com


Sociale medier
> Website: www.tinahee.com
> Facebook: www.facebook.com/ateliertinahee
> Pinterest:
> Instagram:
> Twitter:
> Linkedin: