OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE     PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS                  
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Asse Due

Standnr.: 0


Som ung pige vaktes min fascination for keramikken; og kærligheden til leret har aldrig fortaget sig. Jeg har således beskæftiget mig med lerets vidunderlige verden i hele mit voksne liv.

Min keramik afspejler stadig den tid og uddannelsesform, der blev brugt på Århus Kunstakademi i årene omkring 1980: hovedsageligt lertøj dekoreret med indfarvede begitninger - og en arbejdsgang med drejede objekter og videre modellering og bearbejdning af leret.

Mit arbejdsområde dækker såvel kreativ, finurlig brugskunst som unika. Jeg finder det inspirerende at arbejde med de hverdagsting, vi anvender og omgiver os med. Ofte opstår en ide, fordi jeg selv mangler den i min dagligdag.

Jeg færdes dagligt med børn i alle aldre, og måske af den grund afspejler min keramik et fortællende, legende og kreativt univers. Jeg finder det inspirerende at sammensætte former, farver, felter og facetter i min keramik.

Leret muligheder er mangfoldige og metoderne at bearbejde materialet på er uendelige. Der dukker altid nye muligheder og udfordringer op, når man dykker ned i lerets væsen. Derfor bliver man aldrig færdig med at udforske keramikken.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 
     

  Her finder du Asse Due      
 

 

 

Kontakt Asse Due

Adresse
Asse Due
Risdalsvej 31
DK-8260 Viby J


Tlf.
+45 27213779

Email
E-mail: asse@asse.dk


Sociale medier
> Website