OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE   ANNONCERING   PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS   AALBORG                
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Anette Lang

Standnr.: 80


Jeg frydes ved min skabertrang, om vejen dog er nok så lang.
A.Lang - billedkunstner:

Noget af det vigtigste i mit liv er at udtrykke mig... Det er en cirkel af at opleve - at være tilstede, sanse og dernæst give det tilbage til universet igen i form af et udtryk... Derfor kalder jeg mig ekspressionist - idet det er min opfattelse af verden. Mine billeder er skabt i leg, fordybelse og glæde.

Når et billede er gjort og givet videre - så er det op til beskueren at give billedet sine egne fortolkningmuligheder - en stemning, en følelse, en erindring.

Nogle gange kommer folk tilbage efter de har set mine malerier, og siger at de er blevet inspireret til selv at skabe. Det synes jeg er vidunderligt! Hvis jeg ikke skaber, er det som om der brænder en ild inden i, som må ud... Jeg har malet i over 30 år og haft forskellige perioder - fra figurative til naturabstraktioner.

Her oplever jeg igen en cirkel - noget af det gamle figurative kommer igen op til overfladen og indgår i naturabstraktionerne på en ny måde... Jeg søger skønheden i det uperfekte. Elsker den vilde natur, hvor der er plads til fantasi og hemmeligheder.

Naturen minder mig om: vær ikke bekymret på en dårlig dag. Tiderne skifter, blomster visner, men gror op igen, når tiden er til det. Naturen viser os at vi kan starte forfra igen og igen - med fornyet styrke. Som barn var naturen ligeledes noget stort. I den gule kornmark kunne jeg ligge og se op mod himlen og være i min helt egen verden......
Dette håber jeg at kunne give videre i mine malerier: fordybelse - fred. Blot et øjeblik med sig selv...

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 
     

  Her finder du Anette Lang      
 

 

 

Kontakt Anette Lang

Adresse
Anette Lang
Rosengade 14 st c
DK-1309 København K


Tlf.
+45 27505057

Email
E-mail: alangkunst@gmail.com


Sociale medier
> Website: www.alang.dk
> Facebook:
> Pinterest:
> Instagram:
> Twitter:
> Linkedin: