Warning: Undefined array key "stand_copenhagen_section_artist" in /customers/9/4/2/kunstforalle.dk/httpd.www/profile_copenhagen.php on line 7
    KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Michael Grønlund

Standnr.: B31


Et par gange igennem Michaels snart lange karriere, har han taget et såkaldt kvantespring i stilmæssig forstand. Nu har han gjort det igen og brugt vinteren på, at male HELT nye billeder som han vil udstille på dette års udstillinger.

Billederne er stadig meget farverige. Men hvor det abstrakt ekspressionistiske udtryk tidligere var helt i fokus og ansigter og skikkelser var gemt i farvelagene, så er det nu trængt i baggrunden til fordel for et mere figurativt udtryk. Dog spiller ekspressionismen stadig en stor rolle i billederne og giver dem liv og spænding.

Man bliver fanget ind af det helt umiddelbare og dragende motiv med de fascinerende farver, og når man kommer tættere på opdager man, at de ekspressive farvelag har endnu et lag at byde på.

Med den nye, mere figurative stil får Michael nu mulighed for, at give sine meninger til kende og komme med sine statements i forhold til den verden der omgiver ham.

     
  Produktioner  
 

       


     


 
     

  Her finder du Michael Grønlund      
 

 

 

Kontakt Michael Grønlund

Adresse
Michael Grønlund
Langegade 67
DK-5300 Kerteminde


Tlf.
+45 +4521669132

Email
E-mail: Mgart@mail.dk


Sociale medier
> Website