OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE     PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS                  
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Alice Snerle Lassen

Standnr.: B0


Jeg er billedkunstner, tegner og illustrator. Jeg maler i olie på lærred og acryl, tegningerne udføres i tusch, pastel og akvarel samt mixed media og collage.

Jeg er oprindelig tegner og illustrator, og har gennem en del år tegnet til forskellige blade, aviser og bøger sideløbende med malerierne, bl.a. Ekstra Bladet, Aktuelt og en række fagblade og fagtidsskrifter, og siden 2015 medlem af Illustratorgruppen i Dansk Forfatterforening.

Jeg har siden 98 udstillet i forskellige gallerier, bl.a. Galleri Kellum, Galleri Lisse Bruun og Galleri Claus V. (nu lukket), samt siden 2007 i Galerie Helth (Christianshavn), siden 2016 i Kunstgalleriet i Odense samt siden 2019 Galerie Sapère Aude (Kbhvn.). Jeg har været repræsenteret på kunstmessen Art Herning hvert år i januar siden 2007 på Galerie Helths stand.

Jeg har suppleret billederne og tegningerne med portrætmaling, idet jeg har malet en del portrætter gennem tiden, og deltog i 2019 i DR’s serie ”Danmarks bedste portrætmaler”, hvor jeg malede Mads Steffensen. Jeg eksperimenterer konstant og elsker at afprøve nye muligheder og metoder, såvel analogt på papir som digitalt i grafiske programmer.

Mine billeder tager sit udspring i drømme og eventyrlig magi med mange lag og symbolikker. Inspirationen henter jeg i mennesketyper, menneskers ansigter, bymiljøer og i de historier, der er i deres sammensmeltning. Billederne handler om modsætningerne mellem barnets verden og voksenlivet, konflikten mellem passivitet og aktiv handlen, mellem livsangst og forløsning, de universelle temaer og sindstilstande. Min male- og tegnestil ligger et sted mellem det surrealistiske og en god portion magisk realisme.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 
     

  Her finder du Alice Snerle Lassen      
 

 

 

Kontakt Alice Snerle Lassen

Adresse
Alice Snerle Lassen
Gammelmosevej 234a
DK-2800 Kongens Lyngby


Tlf.
+45 51269902

Email
E-mail: allustrations@gmail.com


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Pinterest
> Instagram