Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /customers/9/4/2/kunstforalle.dk/httpd.www/profile_copenhagen.php on line 84 Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /customers/9/4/2/kunstforalle.dk/httpd.www/profile_copenhagen.php on line 88
                  OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE     PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS                  
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Iia Madsen

Standnr.: B0


Iia Madsens særlige malertalent er blevet udviklet, siden hun som 12-årig blev indskrevet på en skole med fokus på malerkunst i Krim, hvor hun stammer fra. Senere med en seks års akademisk uddannelse på National Academy of Fine Arts and Architecture i Kiev i Ukraine. Her var der fokus på at lære de klassiske teknikker og med fokus på at male arkitektur og proportioner. I Skagen blev hendes malerkunst sat fri.

Med sine malerier prøver hun at formidle tilstande om denne åbne frihed og havets kræfter. I det nordlige Danmark er hun inspireret af naturens skønhed, især med dette usædvanlige lys, der reflekteres i havet.

Iia Madsen går mange tur og samler inspiration på stranden i Skagen, hvor det smukke lys rammer de store bølge i den freske vind.

Hun kan også lide at gå i mellem de gammel skagen huse for at samle inspiration. De gule huse med det røde tag giver et smukt genskjær fra det special lys skær som er i Skagen.

     
  Produktioner  
 

       


   


 
     

  Her finder du Iia Madsen      
 

 

 

Kontakt Iia Madsen

Adresse
Iia Madsen
Nedre Mosevej 89
DK-9990 Skagen


Tlf.
+45 42735189

Email
E-mail: iia.madsen@hotmail.com


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram