OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE   ANNONCERING   PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS                  
   
 
Kvinden bag
Kunst for alle

Charlotte Jensen

Charlotte Jensen er idé-kvinden bag kunstudstillingerne Kunst for alle, som afholdes en gang årligt tre forskellige steder i Danmark.

Det begyndte i Ridehuset i Aarhus i 2002, så fulgte Øksnehallen i København i 2010 og i 2015 debuterede udstillingen i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Alle smukke steder, der hvert år danner en kunstnerisk base for en inspirerende udstilling, hvor publikum kommer helt tæt på kunsten og kunstnerne.

Arrangør og kunstnerisk leder Charlotte Jensen fik idéen til Kunst for alle-udstillingerne for mere end 15 år siden, da hun diskuterede kunst med sin far Poul Jensen, der er kunstsamler.

"Han sagde lidt provokerende, at kunst kun er for feinschmeckere, hvilket jeg selvfølgelig ikke var enig i. Hvis ikke kunst er for alle, hvem skal det så være for? Derefter gik jeg i gang med at arrangere Kunst for alle-udstillingerne", fortæller Charlotte Jensen.

Mødet mellem kunstnerne og publikum er en vigtig del af konceptet. "Men samtidig kan kunstnere netværke indbyrdes og suge ny inspiration til sig".

Med Kunst for alle ønsker Charlotte Jensen, gennem et bredt udsnit af original kunst, at vise, hvad der rører sig lige nu på den danske kunstscene.