KØBENHAVN   AARHUS            
         
 
  THE ART FAIR Kunst for alle 2023 Lokomotivværkstedet
THE ART FAIR Kunst for alle Lokomotivværkstedet afholdes næste gang i København fra den 06. - 08. oktober 2023 Vi vil glæde os til at se Jer alle

     
  Online katalog Lokomotivværkstedet Cph. 2023
Hermed online kataloget for The Art Fair Kunst for alle 2023. Klik på linket herunder:

> THE ART FAIR online katalog 2023 Lokomotivværkstedet Cph.


     
  Gratis Shuttlebus til Lokomotivværkstedet
Der vil igen i år køre shuttlebus til kunstmessen, hvis man kommer med toget til Dybbøls station eller bussen. Shuttelbussen køre 6 gange i timen hver vej. (der kan forekomme forsinkelser pga. byggeri i området). Det præcise opsamling/afsætnings sted fremgår her på siden når vi er lidt tættere på messen.

     
  Rundvisning på messen fredag, lørdag og søndag
Rundvisning på THE ART FAIR kunst for alle fredag den 06. kl. 18, lørdag den 7. kl. 11 og kl. 15 og søndag den 8. kl. 11. Her vil man blive præsenteret for et antal stande indenfor forskellige stilarter og få lidt mere at vide om kunstnerens/galleriets kunst. Rundvisninger bliver forestået af blogger og kunstskribent Connie Boe Boss (Facebook/Instagram ”coboboblog” og cobobo.dk) som er meget vidende om den aktuelle kunstscenes mange udtryk. Rundvisningen er gratis når entreen er betalt og det er først til mølle princippet, da der er et begrænset antal pladser. Send en mail til : info@kunstforalle.dk hvis du ønsker at deltage med dag & tidspunkt.

     
  Børneværksted hver dag
på kunstmessen vil der igen i år være børneværkstedet med kunstner Grethe Tranberg under hele messen. Alle børn er velkommen. Som noget nyt har vi i år også en skattejagt for børn og unge.

     
  Ønsker du at udstille på THE ART FAIR Kunst for alle
Ønsker du som galleri eller kunstner at udstille på den næste THE ART FAIR Kunst for alle, kan du enten sende en ansøgning her fra siden (oppe i højre hjørne står der for udstiller - klik der - det skal være fra en alm pcer og ikke en mobil) eller sende den på mail til Charlotte Jensen på:
info@kunstforalle.dk

MESSEN ER FULD BOOKET, men man kan sende en ansøgning hvis man ønsker at komme på ventelisten.


     
 
     
 

Praktisk info

Priser
Entre: kr. 100,-
(børn u. 16 år, gratis adgang)Åbningstider
06.10.2023 - kl. 15.00-20.00
07.10.2023 - kl. 10.00-18.00
08.10.2023 - kl. 10.00-17.00

Adresse
Lokomotivværkstedet
Otto Busses Vej 5A
DK-2450 København SV


Rutevejledning
> Kort og parkeringsmuligheder