OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE   ANNONCERING   PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS                  
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Lars Kristian Hansen

Standnr.: 33


Århusiansk billedkunstner født i 1963. En maler som har meget at udtrykke og som gerne gør det med masser af ekspressiv energi og drengestreger. Som en trubadur med pensel, svinger Lars fra det dynamiske og levende, til det rå og grafiske og til det poetiske og abstrakt farverige.

Lars har virket, som fuldtidskunstner siden 2003, repræsenteret hos en lang række gallerier, udstillinger på messer og virksomheder, udsmykningsopgaver, samt fungeret som underviser/inspirator på malekurser.

Igennem en årrække, har Lars oparbejdet sine egne karakteristiske kendetegn og et stærkt dynamisk billedssprog i malerier, tegninger og grafik.

Lars har tidligere arbejdet som ergoterapeut indenfor psykiatrien, samt undervisning. Han forsøger fortsat, at udvikle håndelaget, håndværket og sin kunnen med materialerne, ligesom det er vigtigt for ham, at nærme sig umiddelbarhed ved at lave fejl, undersøgelser, benspænd og huske på at lege.

Kilden, hvorfra han skaber, skal plejes, tildeles opmærksomhed og nærvær af erindringer, sansning, følelser, historier, natur, arkitektur, rytmik, lyrik, musik og andet gods.

Hvert nyt værk skal være et nyt værk med egen historie, komposition og nerve, ikke blot en opskrift som gentages, men en ekspressiv fortælling/poesi.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


       


 
     

  Her finder du Lars Kristian Hansen      
 

 

 

Kontakt Lars Kristian Hansen

Adresse
Lars Kristian Hansen
Tammerisvej 47
DK-8240 Risskov


Tlf.
+45

Email
E-mail:


Sociale medier