OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE   ANNONCERING   PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS                  
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Anne Petersen-Landwehr

Standnr.: 18


Anne Petersen-Landwehr er født og opvokset i Danmark. Efter en længere jordomrejse slog hun sig ned i München, hvor hun i dag arbejder i sit Studio. Efter mange år i modebranchen startede den kreative rejse i 2014.

Inspirationen findes overalt i vores hverdag, så snart vi ser på hinanden eller når vi løfter blikket mod omverdenen. Retter vi opmærksomheden mod omgivelserne, så findes de mest fantastiske ting i forskellige former, farver, inspirerende strukturer, materialer og muligheder.

Jeg vil vise jer et udsnit af mit arbejde i beton, tegninger og malerier, som jeg medbringer til Ridehuset. Jeg er hele vejen igennem selvlært og da jeg begyndte at arbejde i beton, blev det også her ”learning by doing”. Alle fade og skåle har jeg selv støbt, slebet, farvet og tegnet på.

Ikke alt er sort og hvidt! Men alle mine tegninger og malerier bliver sort/hvid - når der skal startes forfra eller når ideerne bliver for mange. Det er mine ”reset” farver. Jeg finder ro i arbejdet med sort & hvid. Billederne bliver til yoga på papir, lærred, træ eller andet. Alt er lavet frihånd.

”Less is more” kan være super fedt, men ”more is more” kan nu også et eller andet….

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 


 
     

  Her finder du Anne Petersen-Landwehr      
 

 

 

Kontakt Anne Petersen-Landwehr

Adresse
Anne Petersen-Landwehr
Reiserstrasse 1
DK-81825 München, Deutchland


Tlf.
+45

Email
E-mail:


Sociale medier
> Website