OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE   ANNONCERING   PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS                  
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Jette Reinert

Standnr.: 11


Jette Reinert, autodidakt billedkunstner fra Vejle. Jeg har altid tegnet og malet, bla inspireret af min mor der også var kunstner. Kreativiteten har jeg udnyttet en del år som tegner/grafisk designer i reklamebranchen. Jeg har tegnet hos Viborg kunstneren Lasse Windsløw og er vider uddannet på Århus Kunstakademi.

Mit arbejde er som orden i kaos. Malingen, der løber i bløde organiske former. I disse former opstår der fugle, dyr, mennesker eller dele af dem. De er aldrig "perfekte"! Menneskene i vores verden er heller ikke perfekte - og på mine værker viser jeg dette - gør det smukt at være almindelig uperfekt!

Kontrasten til de bløde organiske former og figurer er de faste grafiske mønstre - fra kaos til kunst. Billederne skal skabe glæde, men også undren, og så går det ikke noget at fantasien bliver sat i gang. Tankerne bliver sat i gang, undres - beskueren stiller sig selv spørgsmål om, hvorfor det ser sådan ud, opdager en ny lille detalje, smiler, fantasien er I gang og beskueren oplever sit eget lille eventyr i billedet. FRA KAOS TIL KUNST.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 
     

  Her finder du Jette Reinert      
 

 

 

Kontakt Jette Reinert

Adresse
Jette Reinert
Polarvej 59
DK-7100 Vejle


Tlf.
+45 60150069

Email
E-mail: jette@reinert.dk


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram