KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Lisbeth Lunda

Standnr.: B17


Lisbeth Lunda (f. 1967) er oprindeligt uddannet art director inden for reklamebranchen, hvor hun gennem en menneskealder har drevet egen virksomhed og bygget bro mellem kommercielle mål, kreative koncepter, design og produktion. Bundne opgaver men altid med et kreativ edge hentet fra et indre, nærmest uudtømmeligt reservoir af livlig fantasi.

Lisbeths blomstrende og finurlige fantasiverden har således altid eksisteret og fulgt hende som et parallelspor i livet. Men inden for de sidste år har forskellige livsomstændigheder både gjort det muligt og givet ekstra næring til at slippe den frie kreativitet løs, og Lisbeth er derfor sprunget ud som fuldtidskunstner og har givet lærrederne sin fulde opmærksomhed.

Væk er andres behov og krav – tilbage står det rå og rene menneske, befriet for filter, formet af livet, og af interaktion med naturen, musikken – og mennesker omkring hende.
Bearbejdet af en kreativ og ultra indsigtsfuld sjæl. Og nu er de ude i det fri. Fanget og omdannet til mennesker, meninger og mønstre. Så stille, men alligevel så levende og med en sårbarhed, der berører selv den hårdeste seer.
Malerierne trækker dig ind og får dig til at gå gennem en følelsesmæssig uro, antændt af en fælles reference. Lisbeths følelser er i virkeligheden dine egne følelser. Hendes oplevelse bliver din egen. For du har også været der. Du ved det i det øjeblik, du forbinder dig med personen i billedet. Den person bliver dig.

Foruroligende, men alligevel befriende. Du ved, at du ikke er alene med disse følelser længere. Og at det nok skal gå, det hele.

     
  Produktioner  
 

       


       


   


 
     

  Her finder du Lisbeth Lunda      
 

 

 

Kontakt Lisbeth Lunda

Adresse
Lisbeth Lunda
Dampfærgevej 24 C
DK-2100 København Ø


Tlf.
+45 26721504

Email
E-mail: lisbeth@lunda.dk


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram