OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE   ANNONCERING   PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS   AALBORG                
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Kirsten Muhart

Standnr.: 47


”Kunstnerens tema er brændende og rammer et ømt punkt. Hendes malerier er meget originale og meditative”.
   Sådan beskriver den kendte, italienske kunstkritiker, Antoni Sorgente, Murharts malerier. Kirsten Murhart leger med ord og ordsprog, hvilket man klart fornemmer i den geniale kobling mellem motiv og titel i værkerne.
 De altid genkendelige kunstværker er skabt med få virkemidler og en stram komposition, afspejler kunstnerens skarpe observation. Hun forstår at fastholde stemninger, følelser og små historier – og uanset om hun maler i dæmpede farvenuancer eller de mere stærke – formår hun med stor perfektionisme at få værkerne til at fremstå rolige og harmoniske. ”
Murharts billedverden er fyldt med humor og kommentarer til livet. Hun har evnen til at gengive de skæve vinkler. Netop derfor består hendes persongalleri af stille, rare og underfundige typer.

 Kirsten Murhart har de seneste 15-20 år skabt sig et navn herhjemme og i udlandet. I 2011 flyttede hun permanent til Italien; de første år i et mere end 800 år gammelt hus i en lille bjerglandsby i Abruzzo øst for Rom, senere i den sydøstligste del af "støvlelandet", til Salento i Puglia tæt ved Det ioniske Hav.
Kirsten Murhart er født i Vaabensted på Lolland i 1951.

     
  Produktioner  
 

       


     


 
     

  Her finder du Kirsten Muhart      
 

 

 

Kontakt Kirsten Muhart

Adresse
Kirsten Muhart
Via Nazioni Unite 1
DK-73048 Nardó (LE), Italia


Tlf.
+45

Email
E-mail:


Sociale medier