KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Surland & Vesterager One Foot in Reality Gallery

Standnr.: B66-67


Surland & Vesterager arbejder i Ingenmandsland, idet de leger med spændet mellem virkelighed og fantasi: Hvor langt kan de gå hvor folk visuelt accepter deres ”illusioner”? Hvor meget kan fotoet bearbejdes før det ikke er et fotografi mere? Det er vigtigt for dem at værket er et foto og at det maleriske slutter hvor fantasien begynder. Det er ikke digitalt skabte værker. Det, du egentlig ikke kan fotografere, den optiske illusion, som de kan male frem og manipulere med, er det virkelig interessante for dem som kunstnere.

Deres værker ligger et sted mellem foto og maleri. Det er fotografier, men parret bruger teknikker, de har hentet fra maleriets verden, til at skabe deres færdige værker. Det er de klassiske discipliner, som komposition, lys og farvelægning, der fylder i deres arbejde, hvor detaljerne kommer fra fotografiet, mens stemningen og det endelige udtryk, kommer fra en form for digitalt maleri oven på fotografiet.

Den amerikanske pionerfotograf Ansel Adams sagde ”You don´t take a photograph, you make it” og det passer perfekt på det pionerarbejde, Jacob Surland og Karen Vesterager laver i disse år i Danmark. I Fine Art Photography er de nemlig First Movers indenfor deres felt, som kan kaldes maleriske fotografier.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 
     

  Her finder du Surland & Vesterager One Foot in Reality Gallery      
 

 

 

Kontakt Surland & Vesterager One Foot in Reality Gallery

Adresse
Surland & Vesterager One Foot in Reality Gallery
Lærkevej 29
DK-4000 Roskilde


Tlf.
+45 28103336

Email
E-mail: info@onefootinrealitygallery.com


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram