KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Karen Vesterager

Standnr.: B13


Karens fortryllende billeder er et modsvar til den hurtige billedkultur på de sociale medier. Hun tager udgangspunkt i fotografier hun selv tager, som hun efterbehandler meget omhyggeligt digitalt og efterfølgende trykker. På den måde får hun skabt værker, der fremhæver det ekstraordinære i det ordinære og som lægger op til individuel fordybelse.

”Jeg går på opdagelse med mit kamera efter gode kompositioner, farver og lys, der er værd at arbejde videre med. Men det jeg holder allermest af, er at sidde ved computeren og blande billeder og nørkle med farver og lys, til jeg opnår et udtryk, der hviler i dig selv. Det sidste touch er trykket, hvor jeg også leger med at vælge tryk, der passer til billedet. Resultatet er billeder, der i et eller andet omfang ligner malerier, fordi de tydeligt har elementer fra virkeligheden, men samtidig har et eventyrligt strejf eller ligefrem bliver abstrakte.”

Karen har internationalt på bl.a. Florence Biennale og Carrousel du Louvre. Herudover udstiller hun jævnligt i Danmark, både på udstillinger og i kunstforeninger.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 
     

  Her finder du Karen Vesterager      
 

 

 

Kontakt Karen Vesterager

Adresse
Karen Vesterager
Lærkevej 29
DK-4000 Roskilde


Tlf.
+45

Email
E-mail:


Sociale medier
> Website
> Facebook