KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Marck Fink

Standnr.: A29


Den nære verden inspirerer,- reflektioner over dragende motiver, grafiske fragmenter og rytmiske strukturer – kilder som puplikationer, internettet og eget fotografisk materiale. En konstant søgen efter symboler, ikoner, fra fortid og nutid, som kan indgå i værkerne. Tegn, der rummer en ny verden af fortællinger og skjulte lag.

Skabelsen starter i vakumet frem for det tomme lærred, fortællingerne fødes, under en proces, hvor ubevidste og bevidste faktorer spiller ind, i en dynamisk rytme, hvor forhindringer, kontra søgen efter nye veje, skaber værket og hvor selve processen pludselig også er blevet et lag i fortællingen.

Den essentielle lyst, er at skabe et visuelt udtryk, der afspejler en passion for at fortælle historier – hvor lag på lag flettes ind i hinanden ofte uden narrativt forløb eller morale. Som i livets uforudsiglighed er det op til beskueren at danne mening og sammenhæng. Glæden er at dele, udfordre og undre øjet, at røre beskuerens følelser- at sende tankerne på opdagelse i gådernes rum.

     
  Produktioner  
 

       


       


   


 
     

  Her finder du Marck Fink      
 

 

 

Kontakt Marck Fink

Adresse
Marck Fink
Axel Heides Gade 2, 2.sal, 3.
DK-2300 København S


Tlf.
+45 51260074

Email
E-mail: art@marckfink.com


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram
> Linkedin