OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE   ANNONCERING   PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS   AALBORG                
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

WULFFWINDING

Standnr.: 116


WULFFWINDING er startet af Christina Wulff og Josefine Winding.

Vores ønske er at skabe en anderledes, æstetisk og kunstnerisk form for vægdekoration. Vi er inspireret af 1960-70ernes vægskulpturer, hvor man også legede med det abstrakte og rumlige. Vi ønsker blot et mere moderne udtryk, hvor formsproget er mere minimalistisk og simpelt, men stadig abstrakt og med en rumlighed.


WULFFWINDINGs skulpturer består af abstrakte former i forskellige størrelser, der kan hænge alene eller kombineres i større kunstneriske formationer. Rumligheden opstår gennem leg med afstanden til væggen, der kan varieres så man opnår smukke skyggeeffekter. Vi giver mulighed for at lege med former og materialer for at skabe det udtryk, der passer til ens personlige væg og smag.

Vores vægskulpturer er lavet i høj kvalitet med et råt, tidløst og nordisk udtryk. De abstrakte skulpturer fås i naturmaterialerne olieret eg, blåneret stål samt børstet, bruneret eller irret messing. Materialerne kan frit kombineres.

Udover vægskulpturerne har vi også lavet en bordskulptur ud fra en af de abstrakte former. Den få i børstet messing på en betonfod.

Vores skulpturer er delvist håndlavede, og hver skulptur er derfor unik i sin overflade. De produceres til ordre dels på vores eget værksted og dels i samarbejde med dygtige håndværkere.

     
  Produktioner  
 

       


     


 
     

  Her finder du WULFFWINDING      
 

 

 

Kontakt WULFFWINDING

Adresse
WULFFWINDING
Rytterbakken 50
DK-2670 Greve


Tlf.
+45 22344003

Email
E-mail: info@wulffwinding.com


Sociale medier
> Website
> Pinterest
> Instagram