KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

BAKAOS

Standnr.: 0


BAKAOS
KUNST FOR FRED

BAKAOS’ farverige livsfilosofiske værker handler bl.a. om at vi skal yde omsorg for hinanden og acceptere, omfavne og give plads til hinandens forskelligheder. At det er vores forskelligheder såsom udseende, etnicitet, kultur, evner, tanker og seksualitet m.m. der gør verden til et spændende sted at være og som gør at vi kan mere sammen. Når vi accepterer og omfavner hinandens forskelligheder bidrager vi til fred, globalt, nationalt og lokalt. Både indre og ydre fred.

Med sin genkendelige streg illustrerer BAKAOS denne mangfoldighed gennem forskellige væsner der vikler sig ind i hinanden og som sammen skaber balance i verden - og ikke mindst i selve kunstværket. Omsorgen skildrer BAKAOS gennem motiver, hvor den store passer på den lille.

Den danske kunstner BAKAOS, med fødenavnet Barbara Kaad Ostenfeld, arbejder intuitivt og med stort sjæleligt nærvær. BAKAOS har fået tildelt en sølvmedalje for sit kunstneriske arbejde, af foreningen ASL (Arts Sciences Lettres), af 1915, i Paris. BAKAOS’ har atelier i Værløse, 20 km nord for København, som kan besøges efter aftale.

     
  Produktioner  
 

       


       


 
     

  Her finder du BAKAOS      
 

 

 

Kontakt BAKAOS

Adresse
BAKAOS
Ny Vestergårdsvej 8
DK-3500 Værløse


Tlf.
+45

Email
E-mail: info@bakaos.dk


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram