KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Vembyephoto v Birthe Vembye

Standnr.: B58


”Detaljerne i det skæve og upolerede”

I udstillingen ”Light in the Darkroom”, hylder og indhyller fotograf Birthe Vembye kvinde og mande kroppen i et mystisk og sensuelt rum, hvor stemningen bevæger sig fra mørke violet-grønne farver, til lyse naturtoner.

”At arbejde med lyslægning på en krop er både udfordrende og fascinerende. At skabe tillid til modellen, er en stor del af opgaven, og nok den del der gør at det bliver så intenst.” Flere af billederne har bagefter fået tilført en ekstra dimension af changerende maling, der gør dem til unikaer.

Birthe elsker at eksperimentere med fotografiets mange muligheder. Hun leger ofte med lag, både digitale lag, men også lag i en fysisk form, hvor fotoprint på forskellige materialer får tilført maling og andre stoflige elementer.

Birthe Vembye er uddannet reklamefotograf hos Merrild fotografi, og gik i 2007 selvstændig med virksomheden Vembyephoto, som holder til i et kreativt atelier i Risskov ved Aarhus.

Her arbejder hun kommercielt med modefotografering, produktfotografering, virksomhedsreportager, og businessportrætter, men har de sidste 15 år også bevæget sig mere og mere over i fotokunstens spændende univers.

Har tidligere udstillet på ARTT mixes popup galleri, Redcarpet CPH, Galerie RendezVous Aarhus, Art Nordic CPH, Cross Cafe/Cafe Ziggy Aarhus.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


   


 
     

  Her finder du Vembyephoto v Birthe Vembye      
 

 

 

Kontakt Vembyephoto v Birthe Vembye

Adresse
Vembyephoto v Birthe Vembye
Mosevej 20 A
DK-8240 Risskov


Tlf.
+45

Email
E-mail: birthe@vembyephoto.dk


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram